Diensten

mockupBij DV Webdesign kunt u terecht voor webdesign, webhosting, e-commerce, huisstijlen en ondersteuning op gebied van webdesign en webhosting Een website is het uithangbord, het visitekaartje van uw bedrijf of vereniging. Daarom is het belangrijk dat uw website niet enkel een degelijke inhoud heeft, maar dat ze er ook nog eens professioneel uitziet. Voor al onze websites maken we gebruik van Joomla CMS. CMS staat voor "Content management System". Door gebruik te maken van een CMS is het voor u mogelijk op een eenvoudige manier wijzigingen op uw website uit te voeren. Joomla is een Open Source CMS. Concreet wil dit zeggen dat het gebruik van de basisinstallatie van Joomla gratis is. Ook het merendeel van de uitbreidingen, die voor Joomla beschikbaar zijn, zijn gratis. Voor meer informatie over wat Joomla CMS inhoud verwijzen we graag naar het onderdeel Joomla CMS. Op het gebied van webdesign kunt u bij ons terecht voor:
  • het ontwerpen van een nieuwe site
  • het re-stylen en omzetten van uw bestaande website naar Joomla
  • upgraden van uw Joomla website naar een nieuwere versie
  • extra modules voor uw Joomla website installeren

Een website maken is één zaak. Uw website moet natuurlijk ook toegankelijk zijn op het internet. Hiervoor heeft u webhosting nodig. Wij kunnen deze webhosting voor u regelen. Op deze manier heeft u slechts één aanspreekpunt voor alles wat met uw website te maken heeft. Heeft u reeds een webhosting, geen probleem. We bekijken samen met u in welke mate een Joomla installatie op uw bestaande webhosting kan geïnstalleerd worden. Heeft u niet de tijd of de mogelijk om uw website te onderhouden, dan kan u ook bij ons terecht. We kunnen u verschillende types van onderhoudscontracten aanbieden. Deze onderhoudscontracten gaan van het updaten van Joomla, maken van backups tot het volledig beheren van de inhoud van uw website.

Voor het ontwerpen van huisstijlen werkt DV Webdesign samen met een partner. U blijft echter één aanspreekpunt houden voor al uw website en/of huisstijl.

Interesse in een van onze diensten?

Contactgegevens

Sprinkelestraat 21a
3690 Zutendaal

+32 (0)499 74 66 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW: BE 0697 517 793
IBAN: BE91 7350 3344 4776