Website Monitoring Service

Website Monitoring ServiceDe Website Monitoring Service is een dienst die continue uw website in de gaten houdt. Wat houd dit nu concreet in. Er wordt continue gekeken of:

  • uw website met de meeste recente versie van Joomla werkt. Joomla is het systeem waarop uw website gebaseerd is.
  • uw website online is.
  • er eventuele hackers aan het werk zijn op uw website. Alle bestanden van Joomla worden gecontroleerd of er iets aan gewijzigd wordt.
  • er bestanden op uw website bijgeplaatst worden. Dit kan eveneens op hackers wijzen.
  • er een recente backup van uw website is.

In al deze en nog enkele andere die vrij technisch zijn, wordt er een signaal naar DV Webdesign gestuurd. Zo kan er onmiddellijk actie ondernomen worden op uw website. De Website Monitoring Service is een hulpmiddel om uw website gezond te houden. Het systeem biedt echter geen garantie dat er effectief niets mis kan gaan.
Het biedt wel de mogelijkheid om heel kort op de bal te spelen. De Website Monitoring Service kost 10 euro per maand incl btw. Er wordt altijd met een jaar-abonnement gewerkt. Dit komt dus neer op 120 euro per jaar incl. btw.
Een effectief gehackte site vraagt gemiddeld een 3 tot 4 uur om terug operationeel te krijgen aan een tarief van 54,45 euro per uur.
Mocht de website om de één of andere reden toch gehackt geraken dan worden deze kosten door DV Webdesign gedragen. Heeft u interesse in deze service gelieve ons dan even een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.te sturen of vul het contactformulier in

Interesse in een van onze diensten?

Contactgegevens

Sprinkelestraat 21a
3690 Zutendaal

+32 (0)499 74 66 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW: BE 0697 517 793
IBAN: BE91 7350 3344 4776