E-commerce

E-commerceHet belang van e-commerce (webshop) groeit nog steeds. Meer en meer particulieren en bedrijven kopen online. Veel bedrijven breiden hun verkoopsactiviteiten dan ook uit en bieden hun producten en/of diensten online aan door middel van een webshop. Het aanbod van producten vind je in alle mogelijke sectoren :  banken, electronica, computerbenodigdheden, reisbureaus, software, enz...

Systemen om een webshop op te zetten

Om een webshop op te zetten zijn er vele systemen beschikbaar. Om samen met Joomla te gebruiken zijn er bv JoomShopping, Freeway, Virtuemart, ....
DV Webdesign werkt hiervoor met het Virtuemart systeem. Dit e-commerce systeem is ontwikkeld om te werken met het Joomla! contentmagenementsysteem.

Joomla! en Virtuemart vormen een perfecte combinatie voor een webwinkel. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt. Het systeem is gemakkelijk uit te breiden met zowel commerciële als open-source modules.

Virtuemart: niet enkel een webwinkel

Naast een webwinkel kan Virtuemart ook als digitale catalogus gebruikt worden. Het is niet noodzakelijk om uw producten online aan te bieden. Aan de hand van de digitale catalogus kan u kenbaar maken welke producten u verkoopt. Wenst u later toch een webshop op te zetten dan is het heel eenvoudig om uw bestaande digitale catalogus om te zetten naar een webshop.

Bekijk hier meer informatie over Virtuemart 

Beacart e-commerce platform 

Sinds kort bieden wij ook webshops aan op gebaseerd op Beacart. 

Bekijk hier meer informatie over Beacart

Hikashop e-commerce platform

Ook Hikashop hebben we opgenomen bij de e-commerce oplossingen.

Bekijk hier meer informatie over Hikashop

 

Interesse in een van onze diensten?

Contactgegevens

Sprinkelestraat 21a
3690 Zutendaal

+32 (0)499 74 66 29
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW: BE 0697 517 793
IBAN: BE91 7350 3344 4776